Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Tanden Sealen

Tanden Sealen

Heeft u last van gevoelige tanden of tandbederf? Overweeg dan om uw tanden te laten sealen bij uw tandarts. Tanden sealen is een eenvoudige en effectieve behandeling die uw tanden kan beschermen tegen tandbederf en tandgevoeligheid.

Tijdens de behandeling zal uw tandarts een dun laagje plastic hars aanbrengen op de kauwvlakken van uw kiezen en soms op de groeven van uw tanden. Dit laagje vormt als het ware een schild over uw tanden en helpt om voedselresten en bacteriën te blokkeren die anders tandbederf kunnen veroorzaken.

Het aanbrengen van tandsealant is een snelle en pijnloze behandeling die meestal minder dan een half uur duurt. Het proces begint met het reinigen en drogen van uw tanden om een goede hechting van het sealant te garanderen. Daarna brengt uw tandarts het sealant aan en hardt het uit met behulp van een speciale lamp.

Tanden sealen is een uitstekende manier om uw tanden te beschermen tegen tandbederf en tandgevoeligheid. Het is vooral aanbevolen voor kinderen en tieners wiens kiezen net zijn doorgekomen, maar ook volwassenen kunnen er baat bij hebben. Na de behandeling zal uw tandarts u adviseren over hoe u uw tanden gezond kunt houden en regelmatige controles bij uw tandarts kunnen helpen om uw tanden gezond te houden.

Bescherm uw tanden vandaag nog met tandsealant en geniet van een gezond en stralend gebit. Maak een afspraak met uw tandarts om te bespreken of tanden sealen geschikt is voor u of uw kind.

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 17:00
Zaterdag: wij zijn de laatste zaterdag van de maand geopend
Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram