Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Spoedgeval

Spoedbehandeling

Een tandprobleem kan op elk moment optreden, en soms is het van cruciaal belang om zo snel mogelijk geholpen te worden. Bij onze tandartspraktijk begrijpen we dat spoedgevallen onverwachts kunnen plaatsvinden en daarom bieden we spoedbehandelingen aan voor onze patiënten.

Maar wanneer is het echt spoed? Als u pijn ervaart die niet weggaat, een losse tand heeft na een ongeval of een gebroken tand hebt die veel bloedt, dan is het essentieel om zo snel mogelijk naar de tandarts te gaan. Het negeren van deze symptomen kan leiden tot permanente schade en mogelijk verlies van uw tanden.

Onze tandartsen zijn goed opgeleid en ervaren in het behandelen van spoedgevallen. We zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en methoden om u snel en efficiënt te helpen en uw pijn te verlichten. U kunt op ons vertrouwen om u de best mogelijke zorg te bieden in deze moeilijke situaties.

We begrijpen ook dat het behandelen van spoedgevallen meer vereist dan alleen een effectieve behandeling. We zorgen er ook voor dat u zich op uw gemak voelt tijdens uw bezoek, en ons vriendelijke personeel zal er alles aan doen om uw stress te verminderen en uw zorgen weg te nemen.

Bij onze tandartspraktijk bent u in goede handen, zelfs in noodsituaties. Neem bij spoed direct contact met ons op en we zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen en uw glimlach terug te brengen.

Meer informatie en contact

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram