Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Periodieke Controle

Periodieke controle

De periodieke controle is een belangrijk onderdeel van uw mondgezondheid. Het is aanbevolen om minstens twee keer per jaar een afspraak te maken bij de tandarts voor een grondige controle van uw gebit en tandvlees.

Tijdens de periodieke controle zal uw tandarts uw mond zorgvuldig onderzoeken om te controleren op tandbederf, tandvleesontsteking, tandsteen en andere mondproblemen. Uw tandarts zal ook uw tanden en kiezen schoonmaken om eventuele tandplak en tandsteen te verwijderen die zich hebben opgehoopt sinds uw vorige bezoek. Indien nodig zal uw tandarts ook röntgenfoto's maken om een beter beeld te krijgen van de gezondheid van uw gebit.

Naast de fysieke controle zal uw tandarts ook met u bespreken hoe het gaat met uw mondgezondheid en eventuele zorgen of vragen die u heeft beantwoorden. Als er problemen zijn gevonden, zal uw tandarts u adviseren over de beste behandelingsopties om uw mondgezondheid te herstellen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het regelmatig bezoeken van de tandarts voor periodieke controles niet alleen helpt om uw mond gezond te houden, maar ook om tandproblemen in een vroeg stadium op te sporen voordat ze ernstiger worden en meer behandeling vereisen. Bovendien kan het bijdragen aan een frisse adem en een stralende glimlach.

Maak vandaag nog een afspraak voor uw periodieke controle en zorg ervoor dat uw mond gezond blijft!

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram