Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513 434 676

Tandzorg 
St.Nyk

Tanden Bleken

Tanden Bleken

Heeft u last van verkleurde of vergeelde tanden en wilt u weer stralend witte tanden? Overweeg dan een tandenbleekbehandeling bij uw tandarts. Tijdens deze behandeling zal uw tandarts uw tanden op een veilige en effectieve manier bleken om uw glimlach weer te laten stralen.

Tijdens de behandeling zal uw tandarts beginnen met het beschermen van uw tandvlees en andere zachte weefsels in uw mond om eventuele irritaties te voorkomen. Vervolgens zal uw tandarts een speciale bleekgel op uw tanden aanbrengen, die met behulp van een speciale lamp wordt geactiveerd om de verkleuring te verminderen en uw tanden witter te maken.

De tandenbleekbehandeling duurt meestal ongeveer een uur en u zult direct resultaat zien. Na de behandeling zal uw tandarts u advies geven over hoe u uw tanden gezond en wit kunt houden, zoals het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen en dranken die uw tanden kunnen verkleuren.

Het bleken van uw tanden kan niet alleen uw glimlach verbeteren, maar ook uw zelfvertrouwen vergroten en u helpen zich beter te voelen over uw uiterlijk. Met regelmatige controles bij uw tandarts en een goede mondhygiëne kunt u genieten van een gezonde en stralende glimlach.

Maak vandaag nog een afspraak voor een tandenbleekbehandeling bij uw tandarts en ontdek hoe u uw tanden kunt laten stralen!

Volg ons ook op Facebook
info@tandzorgstnyk.nlPrivacyregelement
Copyright © 2023 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram