Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Composiet vullingen

Composieten vulling

Heeft u last van tandbederf of wilt u een beschadigde tand laten herstellen? Onze tandartspraktijk biedt de nieuwste technologieën en behandelingen voor composieten vullingen, de meest geavanceerde oplossing voor het herstellen van uw tanden.

Composietvullingen zijn gemaakt van een tandkleurige hars die op de tand wordt aangebracht en vervolgens met een speciale lamp wordt uitgehard. Dit zorgt voor een duurzame en natuurlijk ogende oplossing die uw gebit weer mooi en gezond maakt.

Onze tandartsen gebruiken geavanceerde technologieën om de vullingen zo nauwkeurig en comfortabel mogelijk aan te brengen. Tijdens uw behandeling zorgen we voor een ontspannen en stressvrije omgeving, zodat u zich op uw gemak voelt.

Onze composieten vullingen zijn niet alleen duurzaam en esthetisch, maar ook volledig veilig en biocompatibel. Het materiaal is vrij van giftige stoffen en kan veilig worden gebruikt in uw mond zonder enig risico op allergische reacties of complicaties.

Onze tandartsen zullen ervoor zorgen dat u volledig op de hoogte bent van het verloop van de behandeling en u voorzien van alle nodige informatie om u voor te bereiden. Na uw behandeling zullen we u voorzien van advies en instructies voor een goede nazorg, zodat uw vullingen jarenlang meegaan.

Met onze composieten vullingen kunt u weer vol vertrouwen lachen en genieten van uw gezonde, mooie gebit. Maak vandaag nog een afspraak bij onze tandartspraktijk en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw composieten vullingen.

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram