Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen zijn tandheelkundige hulpmiddelen die gebruikt worden om beschadigde of ontbrekende tanden te vervangen en uw glimlach weer volledig te herstellen. Een kroon is een kapje dat over een beschadigde tand wordt geplaatst om deze te versterken en te beschermen, terwijl een brug een tandvervanging is die wordt ondersteund door aangrenzende tanden.

De behandeling voor kronen en bruggen begint met een grondig onderzoek van uw mond door de tandarts. Daarna zal de tandarts de beschadigde tand of tanden voorbereiden door de tanden te slijpen zodat de kronen of bruggen er perfect op passen. Vervolgens zal er een afdruk van uw mond worden genomen, die wordt gebruikt om uw kronen of bruggen op maat te maken. In de tussentijd krijgt u een tijdelijke kroon of brug om uw tanden te beschermen totdat de permanente op maat gemaakte kronen of bruggen gereed zijn.

Bij uw volgende bezoek zal de tandarts de tijdelijke kroon of brug verwijderen en de definitieve kronen of bruggen plaatsen. De tandarts zal ervoor zorgen dat de kronen of bruggen perfect passen en uw natuurlijke tanden naadloos aanvullen voor een mooie en gezonde glimlach.

Na de behandeling zal de tandarts u adviseren over de juiste verzorging van uw nieuwe kronen of bruggen. Het is belangrijk om regelmatig te poetsen, flossen en uw tandarts te bezoeken voor periodieke controles om uw nieuwe tandheelkundige hulpmiddelen in goede staat te houden en uw mondgezondheid op peil te houden.

Kronen en bruggen zijn uitstekende opties om uw gebit te herstellen en uw glimlach weer compleet te maken. Maak vandaag nog een afspraak om te bespreken of kronen en bruggen de juiste oplossing zijn voor uw specifieke situatie.

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram