Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Gebitsreiniging

Gebitsreiniging

Een gezonde glimlach begint met een goede mondhygiëne en regelmatige gebitsreiniging bij de tandarts. Tijdens uw afspraak zal uw tandarts uw gebit grondig reinigen om tandplak, tandsteen en andere ophopingen te verwijderen die uw mondgezondheid kunnen beïnvloeden.

De gebitsreiniging begint met een visuele controle van uw mond om eventuele problemen op te sporen en te beoordelen. Vervolgens zal uw tandarts tandsteen en tandplak verwijderen met een speciaal instrument, gevolgd door het polijsten van uw tanden om eventuele resterende vlekken of verkleuringen te verwijderen.

Tijdens de reiniging zal uw tandarts ook uw tandvlees controleren op tekenen van gingivitis of andere tandvleesaandoeningen. Indien nodig kan uw tandarts u adviseren over verdere stappen die u kunt nemen om uw tandvlees gezond te houden.

De gebitsreiniging is niet alleen belangrijk voor het behoud van een gezonde mond, maar kan ook bijdragen aan een frisse adem en stralende glimlach. Na de behandeling zal uw tandarts u adviseren over hoe u uw mond gezond kunt houden met de juiste mondhygiënepraktijken en regelmatige tandartsbezoeken.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gebitsreiniging bij uw tandarts en ervaar de voordelen van een schone en gezonde mond.

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram