Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Prothese en kunstgebit

Protheses / Kunstgebitten

Bij onze tandartspraktijk begrijpen we hoe belangrijk het is om te kunnen lachen en eten met een gezond en volledig gebit. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks behandelingen aan om ervoor te zorgen dat onze patiënten de beste zorg krijgen voor hun kunstgebitten en prothesen.

Wanneer je besluit om een kunstgebit of prothese te laten maken, zullen we eerst een uitgebreide evaluatie uitvoeren om de beste oplossing voor jouw specifieke situatie te bepalen. Vervolgens zullen we een afdruk maken van je mond om een mal te maken, die we gebruiken om de kunstgebitten en prothesen precies op maat te maken. Tijdens het passen van de kunstgebitten en prothesen, zullen we ervoor zorgen dat ze comfortabel zitten en goed passen bij de vorm en kleur van je tanden.

Onze tandartsen en technici werken samen om ervoor te zorgen dat jouw kunstgebit of prothese van de hoogste kwaliteit is en voldoet aan jouw individuele behoeften. Of je nu een volledig kunstgebit nodig hebt, een gedeeltelijke prothese of een implantaatondersteunde prothese, wij hebben de expertise om je te helpen.

Wij begrijpen dat het aanpassen aan een nieuw kunstgebit of prothese even kan duren. Ons team zal je begeleiden tijdens het hele proces en ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van wat er gaat gebeuren. Wij geloven dat met de juiste zorg en behandeling, een kunstgebit of prothese kan helpen om je leven weer terug te krijgen en te genieten van de simpele dingen zoals lachen en eten.

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram