Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Intake

Intake gesprek

Een intakegesprek bij de tandarts kan voor sommige mensen spannend zijn. Maar maak je geen zorgen, bij ons staat de patiënt centraal en zorgen wij voor een zo aangenaam mogelijke ervaring. Tijdens het intakegesprek zullen wij naar jouw wensen en behoeften luisteren, zodat wij een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen.

Een van onze ervaren tandartsen zal je allereerst ontvangen in onze praktijk en kennismaken met jou. Daarna zal er een grondige controle van jouw mond plaatsvinden, om te bepalen in welke staat jouw gebit zich bevindt. Hierbij wordt gekeken naar onder andere de gezondheid van jouw tandvlees, de staat van jouw tanden en kiezen, en eventuele eerdere behandelingen die je hebt ondergaan.

Mochten er gebitsproblemen geconstateerd worden, dan bespreken wij tijdens het intakegesprek de verschillende behandelopties die wij kunnen bieden en adviseren wij je hierover. Wij nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden, zodat je goed geïnformeerd bent en weloverwogen een beslissing kunt nemen over de behandeling die het beste bij jou past.

Kortom, ons intakegesprek is de perfecte manier om kennis te maken met onze praktijk en de tandartsen. Wij zullen er alles aan doen om jou op je gemak te stellen en jou te voorzien van een persoonlijk en effectief behandelplan. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf onze professionele en persoonlijke benadering.

Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram