Hoge kwaliteit in tandheelkundige zorg

 

Weekend- en avonddienst 31 maart t/m 6 april

Weekenddienst 31 maart t/m 2 april
Voor zeer dringende pijnklachten die absoluut niet na tot het weekend kunnen wachten, kunt u vanaf vrijdag 31 maart van 12:00 tot 17:00 uur contact opnemen met tandarts Keller, Kanaalstraat 4 te Sneek. Telefoonnummer: 0515-443362.

Op zaterdag en zondag kunt u uitsluitend voor zeer dringende pijnklachten komen op het éénmaal daags spreekuur van de tandartsenspoedzorg op het Spoedplein van het Antonius ziekenhuis te Sneek. U kunt komen op het spreekuur zonder hiervoor telefonisch een afspraak te maken. De tijd dat u kunt komen is op zaterdag en zondag, beide dagen om 14:00 uur.

Avonddienst 31 maart t/m 6 april
Uitsluitend in geval van een nabloeding of een ongeval kunt u vrijdag vanaf 17:00 uur en gedurende het weekend contact opnemen met de tandartsenspoedzorg Súdwest-Fryslân in het Antonius ziekenhuis te Sneek.

>Let op: houdt u er rekening mee dat de kosten van de behandeling in de avond- en weekenddienst contant dienen te worden betaald en dat u een geldig identiteitsbewijs kan tonen. Er is een geldautomaat aanwezig in de centrale hal van het Antonius ziekenhuis.

Afspraak maken?

0513 434 676

Handige App’s
gezondemond_android gezondemond_iphone
Categorieën
Archieven