Hoge kwaliteit in tandheelkundige zorg

 

Tarieven & betalen

Tarieven
Voor een overzicht van de tandartstarieven voor 2019 kunt u gebruik maken van onderstaande link.

Bekijk hier de per 1 januari 2020

Let op:  
Kinderen en jongeren tot 18 jaar zijn via de basisverzekering verzekerd voor de meeste tandartskosten. Deze kosten worden vaak geheel vergoed en er geldt geen eigen risico. Het gaat om behandelingen als:

  • Periodiek preventief onderzoek (2 keer per jaar, tenzij meer nodig is);
  • Verwijderen van tandsteen;
  • Fluoridebehandeling;
  • Röntgenfoto’s;
  • Vullingen;
  • Wortelkanaalbehandeling.

Orthodontie voor kinderen tot 18 jaar valt niet binnen de vergoeding van de basisverzekering. Ouders met kinderen die mogelijk een beugel nodig hebben, kunnen zich hiervoor aanvullend verzekeren.

Bron: tandarts.nl


Betalen
Vanaf 15 juni 2018 onze rekeningen worden verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed.

Het deel van de nota dat niet betaald wordt door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring ontvangt u per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben.

Als u de factuur per e-mail ontvangt kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.mijnandersnota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen. Heeft u een vraag over uw factuur? Op www.MijnAndersNota.nl vindt u een aantal veel gestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van onze medewerkers persoonlijk? Bel dan onze patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Afspraak maken?

0513 434 676

Handige App’s
gezondemond_android gezondemond_iphone
Categorieën
Archieven