Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513-434 676
Afspraak makenSchrijf je bij ons in


Schrijf je bij ons inAfspraak maken

Ontdek het belang van ragers voor een optimale mondgezondheid!

Gepubliceerd op 19 maart 2024 door  Tandzorg St.Nyk

Beste patiënt,

Bij Tandzorg St.Nyk zijn we altijd toegewijd aan het bevorderen van een goede mondgezondheid bij onze patiënten. Daarom willen we graag het belang van ragers benadrukken en hoe ze kunnen bijdragen aan een stralende glimlach en een gezond gebit.

Ragers, ook wel interdentale borstels genoemd, zijn een cruciaal onderdeel van een effectieve mondhygiëne routine. Ter aanvulling op het tandenpoetsen helpen ragers bij het verwijderen van plaque en voedselresten die tussen de tanden en langs de tandvleesrand vastzitten. Dit is vooral belangrijk op plaatsen waar de tandenborstel moeilijk bij kan komen.

Door regelmatig gebruik van ragers kunnen tandbederf, tandvleesproblemen en slechte adem worden voorkomen. Bovendien bevorderen ragers een gezonde mondflora en verminderen ze het risico op ontstekingen in het tandvlees.

In onze praktijk bieden we een selectie van hoogwaardige ragers aan, geschikt voor verschillende interdentale ruimtes en persoonlijke behoeften. Onze deskundige tandheelkundige professionals staan klaar om u te adviseren over het juiste gebruik van ragers en om u te helpen bij het vinden van de juiste maat voor uw gebit.

We moedigen al onze patiënten aan om ragers toe te voegen aan hun dagelijkse mondverzorgingsroutine voor een optimale mondgezondheid. Als u meer wilt weten over het belang van ragers of als u advies nodig heeft over welke ragers het beste zijn voor uw specifieke behoeften, aarzel dan niet om ons team om meer informatie te vragen tijdens uw volgende bezoek aan onze praktijk

Met vriendelijke groet,

Terug naar het nieuwsoverzicht
Onze openingstijden
Maandag: 8:30 tot 17:00
Dinsdag: 8:30 tot 17:00
Woensdag: 8:30 tot 17:00
Donderdag: 8:30 tot 17:00
Vrijdag: 8:30 tot 12:00

Copyright © 2024 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram