Hoge kwaliteit in tandheelkundige zorg

 

Ons team

Tandzorg St. Nyk werkt met een klein team, bestaande uit een tandarts en drie assistenten. Graag stellen wij ons aan u voor.

Tandarts Ovidiu Pintilie

 

Mijn naam is Ovidiu Pintilie, geboren in 1976 en afgestudeerd als tandarts bij Universiteit "Iuliu Hatieganu" in Cluj -Napoca te Roemenië.

In 2009 ben ik in Nederland aan de slag gegaan als tandarts (BIG-registratienummer: 29909636502). De praktijk in Sint Nicolaasga, waar ik reeds werkzaam was, heb ik overgenomen in 2013.

In het kader van mijn ontwikkeling als tandarts heb ik tevens een opleiding tot implantoloog gevolgd. Deze heb ik in 2016 met succes afgerond bij Implacom Academy te Garderen onder begeleiding van Drs.W.P.van der Schoor.

Preventieassistent Jeroen Dijkstra

Mijn naam is Jeroen Dijkstra, geboren in 1974 en getrouwd. Na 17 jaar voor TNT te hebben gewerkt, heb ik mij in 2010 laten omscholen naar tandartsassistent en ben ik direct na het behalen van mijn papieren begonnen bij Tandzorg St Nyk.

Vervolgens heb ik in 2013 de opleiding van preventieassistent met succes afgelegd. Omdat hygiëne in de tandartspraktijk één van de belangrijkste dingen is, vond ik het ook belangrijk om de cursus infectiepreventie te volgen. Tevens ben ik in het bezit van BHV-papieren.

Tandartsassistente Anna Marie Bergsma-v/d Wal

Mijn naam is Anna-Marie Bergsma-van der Wal en ik ben woonachtig in Sint-Nicolaasga. Ik werk al 32 jaar als tandartsassistente. Sinds 2009 ben ik werkzaam als tandartsassistente bij Tandzorg St. Nyk.

Afspraak maken?

0513 434 676

Handige App’s
gezondemond_android gezondemond_iphone
Categorieën
Archieven