Tsjûkemarwei 6a, 8521 NA Sint Nicolaasga
info@tandzorgstnyk.nl
0513 434 676

Tandzorg 
St.Nyk

Implantologie

Implantologie

Wist u dat implantaten de meest duurzame en effectieve oplossing zijn voor het vervangen van ontbrekende tanden? Onze tandartspraktijk is gespecialiseerd in implantologie en biedt de nieuwste technologieën en behandelingen om uw gebit weer compleet te maken.

Onze ervaren tandartsen hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van implantaten en zullen ervoor zorgen dat uw behandeling soepel en comfortabel verloopt. Tijdens uw eerste consult zal de tandarts uw mond onderzoeken en een behandelplan op maat voor u opstellen.

Een implantaat is een titanium schroef die in het kaakbot wordt geplaatst. Na een korte genezingsperiode wordt er een kroon of brug op het implantaat geplaatst om de ontbrekende tand of tanden te vervangen. Onze tandartsen gebruiken de nieuwste technologieën, zoals 3D-geprinte implantaten en digitale planning, om uw behandeling zo nauwkeurig en pijnloos mogelijk te maken.

Bij onze tandartspraktijk staat uw comfort en veiligheid voorop. Wij zullen er alles aan doen om uw implantologie behandeling zo aangenaam en stressvrij mogelijk te maken. Onze tandartsen zullen u vooraf uitgebreid informeren over het verloop van de behandeling en u voorzien van alle nodige informatie om u voor te bereiden.

Een implantaat is een investering in uw mondgezondheid die jarenlang meegaat. Het is de ideale oplossing voor iedereen die ontbrekende tanden heeft en weer vol vertrouwen wil kunnen lachen. Maak vandaag nog een afspraak bij onze tandartspraktijk en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw implantologie behandeling.

Volg ons ook op Facebook
info@tandzorgstnyk.nlPrivacyregelement
Copyright © 2023 Tandzorg St.Nyk.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram